Åpent 09-17. Tirsdag stengt. 

Se bedre med riktig glass i brillene dine 

04.08.2021

Et par individuelt tilpassede briller med riktig glass hjelper deg å se tydelig i alle situasjoner. Hos oss får du brilleglass fra ZEISS, et verdensledende selskap som i mer enn 170 år har stått bak mange viktige nyskapinger innen optiske produkter. 

www.zeiss.no/vision


Ulike typer glass

  • Enstyrkeglass med samme styrke i hele glasset for deg som er nærsynt eller langsynt. Enstyrkeglass kan tilpasses dine ulike synsvaner og synsformål. Også ved høyere styrke og spesielle synsfeil kan ZEISS fremstille enstyrkeglass som både er estetisk tiltalende og lette.

  • Progressive glass er individuelt tilpassede glass som gir deg perfekt synsskarphet på alle avstander. Behovet for progressive glass utvikles over tid og oppdages når optikeren tester synet ditt og finner ut hvor godt øynene dine fokuserer på ulike avstander. Anstrengte øyne og hodepine er også tegn på presbyopi. Progressive glass har tre ulike styrker for nær, middels og lang avstand i ett og samme glass, med sømløse overganger. Styrken endres jevnt ovenfra og ned, fra avstandssyn til nærsyn.

  • ZEISS SmartLife - Dagens livsstil krever nye løsninger: Har du tenkt på hvor ofte øynene dine endrer fokus fra mobilen til det som hender rundt deg, og tilbake igjen? Med brilleglass for dagens oppkoblede livsstil blir overgangen smidigere, og du slipper at øynene blir anstrengte unødig. Glassene finnes for alle alderskategorier og gir deg et større synsfelt uansett avstand og retning.


Briller som beskytter øynene dine og bidrar til at du har det bra

  • Solens UV-stråler finnes overalt. Også på en overskyet dag. UV-stråler kan være farlige for øynene, men også for området rundt øynene. Beskytter du alltid øynene dine når du er ute? Fra og med nå er det full UV-beskyttelse i alle klare glass fra ZEISS.

  • Både UV-beskyttelse og perfekt syn utendørs får du med solbrilleglass i din egen styrke. Solbrillene kan være ensfargede, fargegraderte eller ha speilglass. De kan også skifte i fargestyrke avhengig av lysforholdene utendørs eller være polariserende, noe som motvirker lysreflekser og speilinger som oppstår når solens stråler treffer våte veibaner eller vannspeil.

  • Smarttelefoner, nettbrett og dataskjermer utstråler høye nivåer av blått lys. Motvirk trøtte og irriterte øyne med brilleglass som filtrerer bort en del av det blå lyset.

  • Ekstra beskyttelse mot virus og bakterier - nå også i brillene dine: Den globale covid-19-pandemien har påvirket oss alle, ikke minst gjennom å gjøre oss mer bevisste på viktigheten av å beskytte seg mot smitte. En banebrytende nyhet fra ZEISS er en overflatebehandling som dreper 99,9 % av alle virus og bakterier som havner på overflaten av brilleglasset. DuraVision AntiVirus Platinum UV inneholder antimikrobielt sølv og gir dessuten de samme fordelene som de øvrige overflatebehandlingene fra ZEISS: full UV-beskyttelse, antirefleks, holdbarhet og glass som er enkle å rengjøre.


Brilleglass for spesielle formål

  • Med arbeidsglass som er tilpasset akkurat dine synsbehov, får du et perfekt syn for akkurat de arbeidsoppgavene du utfører, noe som gjør at øynene dine kan koble av og kroppsholdningen bli bedre.

  • ZEISS DriveSafe hjelper deg å se bedre i mørket eller under vanskelige værforhold når du kjører bil. Glassene beskytter også øynene mot å bli blendet og gjør det lettere for deg å skifte fokus raskt og ofte.


Kom innom oss så forteller vi deg mer!