Åpent 09-17. Tirsdag stengt. 

Frivillig tilbakekalling

15.02.2022

Frivillig tilbakekalling av Hy-Care® alt-i-ett-væske fra CooperVision®

Vi har fått informasjon fra linsevæskeprodusenten CooperVision om at en frivillig tilbakekalling vil bli utført for alt-i-ett-væsken Hy-Care® (gjelder flasker i størrelsene 60 ml, 100 ml, 250 ml, 360 ml og 380 ml). 

Produsentens kvalitetskontroll har avdekket at produktet under visse forhold ikke helt når opp til nødvendig desinfiseringsnivå mot høyt innhold av en bestemt gjærorganisme. Det er viktig å presisere at det ikke har kommet inn klager, og det har ikke forekommet noen tilfeller i forhold til desinfisering. Tilbakekalling gjennomføres kun som et rent forsiktighetstiltak. 

Det er viktig at du fortsetter å rengjøre og desinfiserer kontaktlinsene dine. Inntil du har funnet en passende alt-i-ett-væske du kan bruke i stedet, kan du fortsette rengjøringen med Hy-Care. Husk å ta vare på flasken slik at du kan få erstatning gjennom nettsiden for tilbakekalling.

Du når dette nettstedet her: www.CVrecall.expertinquiry.com  fra og med den 28. februar 2022 (kl. 14.00 CET). Nettstedet håndteres av Sedgwick, som er et selskap som hjelper CooperVision (produsenten av Hy-Care®) i tilbakekallingsprosessen. På nettstedet kan du få mer informasjon om hvordan du fortsetter, og hvordan du får ut erstatningen din. Der finner du også kontaktinformasjon hvis du ønsker å snakke med en representant.