Åpent 09-17. Tirsdag stengt. 

Se behagelig på jobben med skreddersydde arbeidsglass!

19.10.2021

Med alderen blir det mer anstrengende for øynene å arbeide foran datamaskinen og veksle mellom skjerm, tastatur og telefon. For å kunne se tydelig på ulike avstander, inntar man ofte en ubehagelig kroppsstilling, for eksempel ved å bøye seg fremover eller løfte hodet. Dette kan i neste omgang føre til smerter i rygg og nakke, og tørre eller rennende øyne.

ZEISS arbeidsglass forhindrer denne typen belastning på øynene. De er skreddersydd til dine individuelle synsbehov på jobben, og er i motsetning til lesebriller eller progressive glass optimalisert for alle avstander som kreves når du jobber foran en dataskjerm.

Avhengig av hvilken type jobb du har, må øynene dine takle veldig forskjellige oppgaver. Det er vanlig å skille mellom følgende tre situasjoner på jobben.

  • Detaljarbeid på nært hold, der du trenger skarpt syn fra leseområdet og opptil en meter ut i rommet. Her har du et bredt og behagelig lesefelt.

  • Arbeid på bildeskjermer, der du trenger skarpt syn fra leseområdet og opptil to meter ut i rommet.

  • Møter og samarbeid med andre, der du trenger skarpt syn fra leseområdet og opptil fire meter ut i rommet.

Når du får deg arbeidsbriller, kan det også være lurt å prøve blålysfilteret ZEISS BlueGuard. Mange som bruker briller mot blått lys fra dataskjermer, smarttelefoner og andre digitale enheter, opplever økt behag.