Ukedager 10-16. Tor 10-18. Tir stengt 

Om oss

Synssenteret Moelv er en optikerforretning som du finner midt i Storgata i Moelv sentrum. 

Vi utfører grundige målrettede synsundersøkelser og kan hjelpe deg med briller, solbriller, kontaktlinser og ulik øyehelseproblematikk som f.eks. tørre/rennende øyne.

Klinikken vår er utstyrt med topp moderne optiske instrumenter for en effektiv, komfortabel og ikke minst trygg synsundersøkelse. Ved mistanke om øyesykdom får du alltid diagnose raskt av øyelege via vår unike samarbeid med Eyecheck System, som er et sikkert og skybasert bindeledd mellom optiker og øyelege. Dette gjør at du kan få stilt diagnose av øyelege i løpet av 2-3 dager. Dersom det er nødvendlig henvises du til lokal øyelege med korrekt prioritet. 

Vår hovedleverandør på brilleglass er ZEISS, verdens ledende produsent av presisjonsoptikk. ZEISS brilleglass gir deg enestående synsopplevelser og kvalitet i toppklasse. 

Vi styrer vårt eget vareutvalg, og håndplukker alle brilleinnfatningene selv. Hos oss finner du et bredt og variert utvalg av brillemerker. Vi er en uavhengig butikk og medlem av iC Optical Group som er en gruppe frittstående optikerbutikker som samarbeider blant annet om gunstige innkjøpsavtaler som igjen gir mulighet til å operere med konkurransedyktige priser.

Vi har stort fokus på å gi deg topp kundeservice og garanterer at du og din øyehelse er godt ivaretatt hos oss.

Vi gleder oss til å kunne hjelpe deg! 

Synssenteret Moelv AS

Storgata 110, 2390 Moelv

625 90 900

post@synmoelv.no

Følg oss i sosiale medier

@SYNSSENTERETMOELV