Om oss

Synssenteret Moelv er en optikerforretning som du finner midt i Storgata i Moelv sentrum. 

Vi utfører grundige målrettede synsundersøkelser og kan hjelpe deg med briller, solbriller, kontaktlinser, ulike øyehelseproblematikk som tørre/rennende øyne og øyesykdommer.

Klinikken vår har vi utstyrt med topp moderne optiske instrumenter. Synssenteret Moelv har også et unikt samarbeid med øyeleger gjennom Eyecheck System, som er et sikkert og skybasert bindeledd mellom optiker og øyelege. Dette gjør at du kan få raskt svar fra spesialister på uavklarte funn som vi kan oppdage under en synsundersøkelse. 

Vår hovedleverandør på brilleglass er ZEISS, verdens ledende produsent av presisjonsoptikk. ZEISS brilleglass gir deg enestående synsopplevelser og kvalitet i toppklasse. 

Vi styrer vårt eget vareutvalg, og håndplukker alle brilleinnfatningene selv. Hos oss finner du et bredt og variert utvalg av brillemerker. Vi er en uavhengig butikk og medlem av iC Optical Group som er en gruppe frittstående optikerbutikker som samarbeider blant annet om gunstige innkjøpsavtaler som igjen gir mulighet til å operere med konkurransedyktige priser.

Vi har stort fokus på å gi deg topp kundeservice og garanterer at du og din øyehelse er godt ivaretatt hos oss.

Vi gleder oss til å kunne hjelpe deg! 

Synssenteret Moelv AS

Storgata 110, 2390 Moelv

625 90 900

post@synmoelv.no

Følg oss i sosiale medier

@SYNSSENTERETMOELV