Om oss

Synssenteret Moelv er en uavhengig optikerforretning og du finner oss midt i Storgata i Moelv. Vi har gratis parkering rett utenfor døren og butikken er selvfølgelig tilrettelagt for rullestol. Ditt syn krever vår fulle oppmerksomhet og derfor blir alle våre øye-undersøkelser grundig utført og vi setter av god tid til deg slik at du kan prøve briller hos oss i fred og ro. Er du usikker på valg av innfatninger, tilbyr vi deg også hjemlån.

Vi bruker den legendariske Zeiss-kvaliteten i alle våre brilleglass og har gjennomført flere kurs for å bli spesialister på Zeiss-brilleglass. Vi har et bredt utvalg av innfatninger fra ulike designermerker. Vår autoriserte optiker har over 30 års erfaring i faget og har spesialistgodkjenning i kontaktlinsekompetanse. Vi er spesielt opptatt av syn hos barn og er kurset innenfor bremsing av nærsynthet hos barn. Vi har også et unikt samarbeid med øyeleger gjennom Eyecheck System, som er et sikkert og skybasert bindeledd mellom optiker og øyelege. Dette gjør at du kan få raskt svar fra spesialister på uavklarte funn som vi kan oppdage under en synsundersøkelse.

På vårt verksted har vi det meste som trengs når det kommer til utstyr for å kunne utføre reperasjoner av briller. Husk at du alltid er velkommen til å komme innom for å få tilpasset brillen din - helt kostnadsfritt!

Hos oss kan du være trygg på at du og din øyehelse blir tatt godt vare på.

Vi gleder oss til å kunne hjelpe deg!